Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Prémium

 

Általános információk

Akárcsak az InnoGames többi játékában, Grepolis földjén is lehetőséged van arra, hogy prémium aranyak beváltásával plusz előnyöket, könnyítéseket biztosíts magadnak a játékban. Az InnoGames nagyon figyel arra, hogy ez az előny mértéke ne tegye lehetetlenné a prémium nélküli játékot, ám a prémium felhasználóknak mégis értékes könnyítéseket biztosítson.

Arany birtokába az alábbi módokon juthatsz:

  • Vásárlással, azaz pénz befizetésével;
  • Szerzéssel: ha meghívod barátaidat, akik tartósan játékosokká válnak;
  • Nyereményként: időként versenyeken mutathatod meg tudásod, ahol a legjobbak díjakban részesülnek.


Vásárlás:


Lakhelyedtől függően az InnoGames több módszert kínál arany megvásárlására. A vásárlás lehetőségét a rendszer csak azokkal a módszerekkel ajánlja fel, amely lakhelyeden elérhető.


A vásárlási módszereket, illetve a mindenkori akciókat a bal oldali menüben a Prémium menüpontra kattintással megnyíló oldalon, a “Vásárlás” fülre kattintva találhatod meg.


Ha a vásárlással kapcsolatban kérdésed avagy problémád lenne, akkor a bal oldali menüben a Beállítások menüpontra kattintással megnyíló oldalon az “Ügyfélszolgálat” fülön tudod felvenni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal. Kérünk, ilyen esetben mindig az Ügyfélszolgálatot keresd!


Szerzés:


Aranyhoz úgy is hozzájuthatsz, hogy barátaidat, ismerőseidet meghívod a játékba. Ha ők elérik az 1000 pontot, akkor utánuk fejenként 200 aranyat írunk neked jóvá. Játékvilágonként legfeljebb azonban tíz barátod toborzásáig áll fenn ez az ajánlat, a tizenegyedik és az azt követően toborzott többi játékos után már nem kapod meg a 200 aranyat.


A barátok meghívása úgy történik, hogy a bal oldali menüben a Prémiumra kattintasz, a betöltődő oldalon pedig a “Szerzés” fület választod. Ezen az oldalon egy egyedi azonosítóval ellátott ún. “referáló linket” találsz, amelyet ha levélben megküldesz barátaidnak, kiraksz a honlapodra, vagy egyéb helyre, ahova szeretnéd, az ezen keresztüli regisztrációt a rendszer a neved mellé rendeli. Ha nem saját magad küldöd el barátodnak a meghívó levelet, hanem ugyanezen oldalon, de a másik dobozban megadod az e-mail címét, akkor a rendszer küldi ki a meghívót a te referáló linkeddel.


Fontos: Szigorúan tilos saját magadat, avagy olyan játékosokat toborozni, akivel (akár csak időnként is) azonos internetkapcsolatról jelentkezel be. E szabály megszegését szigorúan szankcionáljuk.


Fontos: ha a meghívott személy nem a referáló linkkel regisztrált, avagy nem arra a szerverre, amelyikre a meghívót kapta (alapértelmezésként ezt ajánlja fel a rendszer, de természetesen a mindenkinek lehetősége van a játékvilágot megválasztani), akkor a rendszer nem fogja hozzád rendelni az ő regisztrációját, és ezt a későbbiekben sem tudjuk helyreigazítani.

Ha egy általad meghívott játékos elérte az 1000 pontot, az ajándék aranyakat be tudod gyűjteni a Prémium oldalon a “Szerzés” fülre kattintást követően a toborzott játékos neve melletti “Gyűjts 200 aranyérmét” szövegre kattintva. Ekkor azonnal megkapod a neked járó 200 aranyat.

 

Nyereményjátékok

Időnként pályázatokat írunk ki, avagy játékon belüli játékokat indítunk annak érdekében, hogy a játékosok bizonyíthassák, Grepolis világához kapcsolódón, de egyéb területeken is megállják a helyüket. Ilyen volt pl. a közelmúltban a versíró és a képregényverseny is.

A nyereményjátékokról minden esetben a játék Fórumán és a nyitóoldalon is tájékoztatunk titeket annak érdekében, hogy minél többen részt vegyetek azokban. A lehetőségek végtelenek, akárcsak a fantáziánk, így játékok a jövőben is várhatók.

A játékok jutalma minden esetben arany, a kiírásban a megszerzés feltételét pontosan rögzítjük (pl. az 1. helyezett kapja). A nyeremény-aranyak felhasználásába nem szólunk bele, a nyertes maga dönti el, hogy mire szeretné fordítani azokat.

 

Szolgáltatások:


Aranyérméidet két típusú szolgáltatásra fordíthatod:

  • egyszeri szolgáltatásokra, amelyek időponthoz kötöttek, egy alkalommal vehetők igénybe,
  • folyamatos szolgáltatásokra, amelyek időtartamhoz kötöttek, aktiválásuktól a lejáratukig igénybe vehetők.


A folyamatos szolgáltatásokról az alábbi táblázatban kapsz rövid összefoglalót:

Helytartó Kalmár Főpapnő Parancsnok Kapitány
Helytarto.png Kalmar.png Fopapno.png Parancsnok.png Kapitány.png


Fontos: a folyamatos szolgáltatások első aktiválásakor az automatikus hosszabbítás bekapcsolódik. Ha tehát ezeket a szolgáltatásokat a futamidejüket követően nem szeretnéd igénybe venni, akkor az automatikus hosszabbítást ki kell kapcsolnod. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a szolgáltatás képe alatt lévő jelölőnégyzetből a pipát kiveszed. Ha arany van a számládon, és ezt nem teszed meg, a következő időszak elején levonja tőled a szükséges költséget és újra aktiválja a szolgáltatást.


A játékon belül két olyan szolgáltatást is találsz, amely esetében az arany felhasználása egyszeri alkalomra szól.

  • Építés gyorsítása:
Épületgyorsítás

Arany felhasználásával lehetőséged van arra, hogy az építési időt egy-egy épület tekintetében felezd. Ha a szenátusban elindítod az építkezést, a megjelenő ikon mellett két kis gombot látsz: a felső ikon - ha van elég aranyad a számládon aktív, ha nincs, szürke, inaktív - ad lehetőséget arra, hogy az adott épület építési idejét a felére csökkentsd. Ez minden egyes alkalommal 20 aranyba kerül.

 

  • Olimpiai Játékok rendezése:
Olimpiai Játékok rendezése

Egyik módja a kultúrpont szerzésének az Olimpiai Játékok megrendezése. (A kultúrpontról, annak szerepéről bővebben a Városalapítás/foglalás oldalon olvashatsz.)

50 arany ellenében városodban - ha felépítetted a 30. Akadémia-szintet - Olimpiai Játékokat rendezhetsz. A játékok 1-es sebességű világban 5 napig, 2-es sebességű világban 2,5 napig, 3-as sebességű világban 1,67 napig tartanak, és városonként egyszerre csak egy rendezhető.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.